BENVINGUTS A L'ULTIMA TRINCHERA:

(seccio en construccio)

6 jul 2012

GOOGLE CHROME EN VALENCIÀ (i sense erros)

Estimats amics vos oferim aci una versio portable del famos navegador Google Chrome i esta volta sense faltes ni erros.
Vist que hi ha una versio valenciana penjada en unes atres fulles web, feta a partir del traductor Salt, i per tant en erros, vos oferim aci una versio corregida i millorada. ¿En que han consistit estes millores?


-S'han eliminat els catalanismes que encara quedaven del Salt. S'ha substituït la formula panca "cosa la qual", que elimina sistematicament el LO valencià (articul admes inclus pel professor panca Emili Casanova), lo mateix que algunes "el que" que eliminava tambe el LO; s'ha llevat el "perque" en un valor de finalitat i s'ha posat la forma valenciana "per a que" quan tocava; la forma del verp ser "sigut" ha SEGUT substituïda per la forma valenciana corresponent; s'ha substituït la forma "aixi" per la valenciana "aixina".


-A banda, s'han valencianisat diverses formes mes acostades a les castellanes, aixina, per eixemple, "Mirar contactes" s'ha canviat per "Vore contactes".


Tot aço, creem que redunda en una millor calitat de traduccio, esperem que pugau fruir d'estes. Gracies a tots.



Descarregar la nova versio


Nota: El proces per a posar en marcha el programa es descarregar-lo des de l'enllaç que donem aci baix; se descomprimix l'archiu .rar; s'obri la carpeta que crea el rar i se puncha dos voltes en l'archiu .exe; automaticament el navegador s'obrirà i sera operatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario